Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Navigate / search

Министар Недимовић Тривану предао ресор животне средине

Министар пољопривреде, шумарства и водопривреде Бранислав Недимовић, предао је данас, 30. јуна 2017. године дужност новом министру за заштиту животне средине Горану Тривану, коме је изразио пуну подршку у вођењу новоформираног министарства.

„Поводом формирања Министарства за заштиту животне средине као засебног ресора, желим да се захвалим свим актерима у области екологије на изузетној сарадњи, али и неисцрпном раду на јачању капацитета који треба да обезбеде здравију и чистију будућност наредним генерацијама“, изјавио је министар Недимовић.

Важну улогу у остварењу тог циља има и индустрија, посебно они сегменти који су у претходном периоду били упућени на нас, додао је Недимовић.

„Због тога желим да искористим прилику да се и њима захвалим на сарадњи, као и показаној колективној одговорности“, истакао је Недимовић.

Министар Недимовић је навео да сматра да је од изузетне важности постојање засебног министарства за заштиту животне средине, због чега је колеги Горану Тривану изразио пуну подршку у превазилажењу изазова који се испољавају кроз овај важан сегмент друштвеног живота и пожелео сваку срећу у раду.